10éves lett a www.tintapatron.net oldala! ahol ismét akciós ünnepi árak fogadják!

 - - -

10 éves lett a www.tintapatron.net oldala, ahol ismét meglepetésárakkal önnepelünk!

www.tintapatron.net

Dear Látogató,

Tisztelt Partenerünk!

Örömmel jelentjük önönknek, hogy webáruházunk most ünnepli 10 éves évfordulóját, mely alkalommal ismét számos meglepetésárakkal igyekszünk ünnepelni és önöknek kedvezni! Segítségünkre szolgál, hogy szakembereink már 27 éves tapasztalattal bírnak a kellékanyag nagykereskedelem területén, elsők között elkezdve hazánkban ezen terület felépítését 1990 óta! Amikor még nem volt google és egyéb böngészők, amiket ma már számos cég használ ügyfélszerzésre.

Ezúton is szeretnénk megköszönni önöknek hozzánk való bizalmukat, mellyel lehetővé tették, hogy áruházunkat folyamatosan egyre bővülő kínálattal és növekvő készlettel tudtuk tovább fejleszteni, mely további számos új visszatérő elégedett felhasználót is erederményezett számunkra!

Többen jelezték, hogy nem tudják bepipálni az átutalásos fizetési módot, ennek egyszerű oka van, fejlesztőink beépítettek az önök biztonsága érdekében egy modult, mely megakadályozza a visszaéléseket. A megoldás nagyon egyszerű, csak kérjük töltse ki a beregisztráláskor használt oldalán a bankszámlájának IBAN sorát is, amit a legutolsó bankkivonatán megtalál, és gond nélkül fog tudni továbblépni, amely így kezdődik: HU............ és ezek után nem fogja kiírni hibás bankazonosító!

Felajánlunk egyben egy lehetőséget is: amely cikkszámot nem találja oldalunkon, de rendszeresen vásárolná, kérjük jelezze felénk és beszerezzük!

Máris kezdjük a sort egy igazi bombával, hiába volt gyártói áremelés a Samsung MLT-D116L orig.tonernél 6%, mi még időben gondoskodtunk önöknek jó áron készletről, tehát:

Samsung MLT-D116L   akár 13940.- Ft-os áron is elérhető, függ a mennyiségtől és a kedvezményének mértékétől! Már sok helyen csak 15e Ft körüli áron érhetőek el! Ugye igazi profittermelő! Már csak korlátozott darabszámban! Ugyanez prémium kategóriás garanciális utángyártottban:

Utángyártott MLT-D116L  2999.-!!!, ez is újragyártott, nem töltött!

Akkor folytassuk is a sort még egy pár favorit utángyártott, szintén *prémium kategáriás, garanciális termékkörrel,amelyek hangsúlyozzuk, nem utántöltöttek hanem teljesen újragyártottak, mégis vetekszik az utántöltött silány minőségek áraival:

Epson T0711, T0712, T0713, T0714   125.-Ft!!!

Canon CLI-551XLBK,XLC,XLM,XLY    150.-Ft!!!

Canon PGI-550XLBK                             185.-Ft!!!

HP CF283A/X toner  1350.-Ft!!!/1550.-Ft!!!

HP CE285A toner  1300.-Ft!!!   kompatibilis HP CB435A és CB436A-val

HP CE278A toner  1399.-Ft !!!  kompatibilis Canon CRG728-al

Samsung MLT-D111L toner  3400.-Ft !!!

Samsung NLT-D101S toner  2400.-Ft !!!

De keressen rá nyugodtan kedvenc eredeti termékeire is, és megelégedéssel fogja látni saját árait!

További jó vásárlást kívánunk oldalunkon, és sikeres üzletmenetet!

Üdvözlettel:

www.tintapatron.net

 - - -
Not interested any more?