Kosár

A kosár üres

Szállítás Magyarország területén

Az árut, a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk. A kiszállítás szerződött futárszolgálatunkkal történik.

Futárszolgálattal történő szállításkor, ha bruttó 50.000 Ft alatti a rendelés, akkor egységesen bruttó 1525.- Ft szállítási díjat számítunk fel, ha a vásárlás értéke meghaladja a bruttó 50.000 Ft-ot, akkor a házhozszállítás ingyenes!.
*Szállítási költség utánvéttel a számla bruttó értékének 0,9%-a+Áfa felár, *GLS jóvoltából!

Viszonteladóknak:
Futárszolgálattal történő szállításkor, ha nettó 50.000 Ft alatti a rendelés, akkor egységesen nettó 1200.-Ft+Áfa szállítási díjat számítunk fel, ha a vásárlás értéke meghaladja a nettó 50.000 Ft-ot, akkor a házhozszállítás ingyenes marad!
*Szállítási költség utánvéttel a számla bruttó értékének 0,9%-a+Áfa felár, *GLS jóvoltából!

A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül.

Utánvétel esetén az áru teljes összegét és a kiszállítási díjat a futárnak kell kifizetni.
Előreutalás kiválasztásakor, a rendelést követő 24 órán belül, elküldjük önnek e-mailben vagy faxon vagy levélben a proforma számlát, mely tartalmazza a vásárolni kívánt termék adatait és a cégünk bankszámlaszámát, ahova a pénzt kell majd átutalni.

Az átutalást követően történhet meg a termék kiszállítása.

12 óráig leadott rendeléseket tudjuk még aznap feladni futárszolgálattal, amint a készlet és az addig beérkezett megrendelések száma engedi.

A személyes áruátvételt irodánkban megszüntettük, a kiszolgálás kizárólag házhozszállítással történik, a fenti kondíciókkal.
Saját eszközzel vagy vidékre futárszolgálattal.
Bp. 1194 Hofherr Albert u. 61.
Tel: +36 1 357-6006
Fax: +36 1 357-0097
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Eredeti kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása

A gyártó az eredeti kellékanyagokra (tintapatronok, nyomtatófejek illetve lézernyomtatók festékkazettái) jótállási kötelezettséget vállal attól függetlenül, hogy azok nem esnek a jogszabályok alapján kötelező jótállás alatt álló termékek körébe. Az alábbiakban tájékoztatást szeretnénk nyújtani az eredeti kellékanyagok kapcsán érvényes, hibás árukra vonatkozó eljárásról. Jelen eljárás további értesítésig vagy visszavonásig érvényes.
Nem szakember számára sokszor nehezen megítélhető, hogy a végfelhasználó által jelzett hibás működés (pl. nyomtató nem nyomtat, pöttyözve nyomtat, csíkoz) esetén a nyomtató, vagy a kellékanyag okozza-e a hibát. Ezért bármilyen működési rendellenesség esetén a hivatalos szerviz partnereinél szerviz igazolás beszerzése szükséges, amely hivatalosan tanúsítja a hiba forrását, és a garancia meglétét. Ez alapján a megfelelő garanciális eljárás elvégezhető.


1) A vizsgálat:

A vizsgálat során az elsődleges feladat eldönteni, hogy a nyomtatási hibát a kellékanyag okozza-e, vagy a nyomtató meghibásodása. Amennyiben a hibát a kellékanyag okozza, úgy a következő lépcső a kellékanyag garanciájának eldöntése. A szerviz igazolást ennek megfelelően kell kitölteni.

A szervizigazolás kiállításához szükség van a vásárlást igazoló számla bemutatására is. A vizsgálat precíz elvégzését pedig segíti, ha nem csak a kellékanyagot, de a nyomtatót is behozzuk a szerviz partnerhez.
A szervizpartnerekhez bevizsgálásra hozott eredeti kellékanyagokról mindenképpen készülnie kell szervizigazolásnak, függetlenül a vizsgálat eredményétől! Amennyiben a kellékanyag garanciális cseréje nem jogos, úgy ez kerül a szervizigazolásra.


2) Eredeti kellékanyagok garanciális feltételei:

Amennyiben a hibát a kellékanyag okozza, akkor a garancia meglétének eldöntésében az alábbiakat kell figyelembe venni.


2.1 Garanciálisan semmiképpen nem cserélhető az a kellékanyag, amely az alábbi kategóriák bármelyikébe tartozik:
  • kifogyott (üres), vagy soha nem került felhasználásra (tele van, bontatlan csomagolásban).
  • nem eredeti kellékanyag (pl. utántöltött).
  • a garanciális ideje lejárt (lásd alább a 2.2-es pontot).
  • sérülése szállítás során vagy nem megfelelő használat eredményeképpen keletkezett, tehát nem gyártási hiba eredménye.


2.2 A
garanciális idő megállapítása:

  • Tintapatronok és nyomtatófejek esetén a garancia lejáratának napja a patron vagy fej testére rá van gravírozva.
  • A tintapatronok és nyomtatófejek esetében a csomagoláson és magán a kellékanyagon található dátum megegyezik, amely egyaránt a garanciális időszak végét (end of warranty) mutatja.
  • Lézernyomtatók festékkazettái esetén a kellékanyag garanciális, amennyiben a tárolás és üzemeltetés körülményei megfeleltek a csomagolásban található terméktájékoztatóban leírtaknak, és a festékkazettában még az eredeti festékpor található, valamint a kazetta festéktartalma nem mutatja az "alacsony szint" jelzést.
  • A vásárlás dátuma egyik esetben sem játszik szerepet.


2.3 A
nyomtatókhoz csomagolt kellékanyagok garanciája:

A kellékanyagok garanciája szempontjából lényegtelen, hogy a hiba a nyomtatóhoz csomagolt, vagy egy később önállóan megvásárolt kellékanyagnál lép-e fel. A garanciális eljárás és paraméterek mindkét esetben ugyanazok.


3) A szervizigazolás:

A szerviz igazolást két eredeti példányban kell elkészíteni. Egyik példányt a vizsgálatot kérő fél kapja, a másikat az ellenőrizhetőség végett a szerviz partnernek kell megőriznie legalább a kiállítástól számított fél évig. Mindkét példányt alá kell írni, és le kell pecsételni.


4) A hibás kellékanyag cseréje:

Amennyiben a szerviz igazolás tanúsítja, hogy a kellékanyag okozta a hibát és arra garancia vonatkozik, a Felhasználó kérésére a hibás eredeti kellékanyagot a vásárlás helyén kell ki cserélni, az igazolás ellenében, és a vásárlást igazoló blokk vagy számla bemutatásával. Nyomtatóhoz csomagolt kellékanyagok esetében a nyomtató megvásárlását igazoló blokk vagy számla bemutatása szükséges. Amennyiben a csere nem lehetséges, úgy a forgalmazó köteles a vevő részére visszatéríteni a kellékanyag vételárát.