Kosár

A kosár üres

Viszonteladóknak

A regisztráció során jelezze felénk, hogy viszonteladóként kíván vásárolni. A regisztrációhoz szükségünk van a cégbírósági bejegyzésre és aláírási címpéldányra, amelyeket e-mailben vagy faxon illetve levélben eljuttathat. Sikeres regisztráció után viszonteladóinkat nettó nagykereskedelmi áron szolgáljuk ki.Meg kell várnia a regisztrációja után kb 24h, hogy beállítsuk Nagykereskedelmi ársávra, mert előszőr még hiába is regisztrált, csak a bruttó kiskereskedelmi árakat fogja látni továbbra is! Tehát a Mi megerősítésünk ill. beállításunk szükséges a pontos beállításhoz, melyet a céges iratok átvizsgálása után, melyet könyvelésünk végez el, és megfelelnek minden paraméternek, azt követően tudjuk a szükséges beállításokat elvégezni. Megértésüket köszönjük! Közös érdek hogy rendelkezzenek a viszonteladói értékesítéshez szükséges feltételekkel!
 
Szállítás Vidékre-Magyarország területén

Az árut, a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk. A kiszállítás szerződött futárszolgálatunkkal történik.
 
Viszonteladóknak: Futárszolgálattal történő szállításkor, ha nettó 250.000 Ft alatti a rendelés, akkor egységesen nettó 1200.-Ft+Áfa szállítási díjat számítunk fel, ha a vásárlás értéke meghaladja a nettó 250.000 Ft-ot, akkor a házhozszállítás ingyenes marad!

*Szállítási költség utánvéttel a számla bruttó értékének 0,9%-a+Áfa felár, *GLS jóvoltából!

A szállítás kizárólag munkanapokon 11-18 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül!

*jük ne tegyenek a megjegyzés rovatba időpontokat!,célzásokat,utalásokat! 

Minden megrendelést a beérkezések sorrendjében szolgálunk ki és nem tudunk önök által jelzett, beírt időpontokat ígérni vagy tartani, mert erősen függ a beérkező tételek mennyiségétől, azok sorrendjétől, Bp-i forgalomtól, címeink számától stb...Megértésüket köszönjük!

Utánvétel esetén az áru teljes összegét és a kiszállítási díjat a futárnak kell kifizetni.
Előreutalás kiválasztásakor, a rendelést követő 24 órán belül, elküldjük önnek e-mailben vagy faxon vagy levélben a proforma számlát, mely tartalmazza a vásárolni kívánt termék adatait és a cégünk bankszámlaszámát, ahova a pénzt kell majd átutalni.

Az átutalást követően történhet meg a termék kiszállítása.

12 óráig leadott rendeléseket tudjuk még aznap feladni futárszolgálattal, amint a készlet és az addig beérkezett megrendelések száma engedi.
A személyes áruátvételt irodánkban megszüntettük, a kiszolgálás kizárólag házhozszállítással történik, a fenti kondíciókkal.
Saját eszközzel vagy vidékre futárszolgálattal.

Utánvétel esetén az áru teljes összegét és a kiszállítási díjat a futárnak kell kifizetni.

A személyes áruátvételt irodánkban megszüntettük, a kiszolgálás kizárólag házhozszállítással történik, a fenti kondíciókkal.
Saját eszközzel vagy vidékre futárszolgálattal.

Bp. 1194 Hofherr Albert u. 61.
Tel: +3620-4248-404, +3620-802-7208
Fax:+36-1-357-6006
email. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.